Ekowax Cleaner

10,50

Dit product is zowel een allesreiniger als een onderhoudsreiniger en bij het gebruik wordt er een aangename frisse lentebloem geur verspreid. Ekowax Cleaner werkt oppervlakte reinigend, heeft een intensieve reinigingskracht en is NTA vrij.

Beschrijving

Ekowax cleaner

Ekowax Cleaner is een zeer effectief en gebruiksklaar schoonmaakmiddel. Ekowax Cleaner kan worden gebruikt voor het veilig schoonmaken van gelakte en gespoten oppervlakken, stoffen, tapijt, tegels, marmer, laminaat en linoleum.

Dit product is zowel een allesreiniger als een onderhoudsreiniger en bij het gebruik wordt er een aangename frisse lentebloemgeur verspreid.

Ekowax Cleaner werkt oppervlakte reinigend, heeft een intensieve reinigingskracht en is NTA vrij. De gebruikte Tenside en Complex vormers zijn biologisch goed afbreekbaar.

Toepassing

Reiniging van o.a. zwarte strepen op campers, caravans en boten, maar ook vervuilde autobekleding, meubelstoffering en vloeren.

Gebruiksaanwijzing

Ekowax Cleaner kan onverdund worden ingezet, maar ook met een verdunning tussen 10% en 50%. Dit product is door zijn schuimarme instelling geschikt voor het gebruik in tapijtreinigers.

Bij twijfel over het te reinigen oppervlak, het product eerst op een onzichtbaar gedeelte testen.
De toestand van Ekowax Cleaner is vloeibaar en heeft een pH waarde bij 20ºC van ca 9. De houdbaarheid- en opslagconditie van dit product is 3 jaren, vorstvrij opslaan, advies opslag 20ºC.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ekowax Cleaner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.